Myyntisovelluksella teet helposti tarjoukset, myyntitilaukset, käteislaskut ja laskut. Työlle käytetyn ajan ja tapahtuman katteen voit tarkastaa ennakkoon parantaen näin yrityksen kannattavuutta. Laskut voit tulostaa tai lähettää asiakkaille suoraan sähköpostilla. Vakuutusyhtiöiden laskut tai takuuanomukset hoidat myös helposti.

Myyntitilaus

 

Uusien ajoneuvojen (tai muiden laitteiden) perustaminen järjestelmään käy kätevästi vaikka samalla kun teet myyntitilausta. Myyntitilausikkunasta saat suoraan avattua lomakkeen uutta ajoneuvoa varten - tai voit muuttaa jo olemassa olevan ajoneuvon tietoja.

Ajoneuvo

 

Viivakoodinlukijalla tallennat helposti tarvittavat varaosat ja tarvikkeet myyntitilaukselle. Käytettävissäsi on toimittajien varaosa-, työ- ja pakettihinnastot sekä erilaiset automaattiveloitukset. Tarvittaessa tuotteet voi hakea myös ilman viivakoodinlukijaa.

Tuoteselaus

 

Ostotilaukset teet joustavasti myyntitilauksen pohjalta tai automaattisena varastotilauksena. Ostotilausten lähettäminen toimittajille onnistuu sähköisesti.

Ostotilaus